coton de tulear, Coton de Tulear mladiči

Coton de Tulear, Psarna FIGARO & DINGO, Coton de Tulear, vzreditelji v Sloveniji,(K.K.P.S.S),mladički pasme Coton de Tulear, http://www.psarna-coton-de-tulear.si/

četrtek, 10. maj 2018


Coton de Tulear mladički, Coton de Tulear mladiči, puppies, kennel, Coton de Tulear Figaro in Dingo

psarna ~ FIGARO-DINGO  Facebook


NOVICE - Coton de Tulear

 IMAMO MLADIČKE

novo leglo ¨ B ¨ pasme  ~ Coton de Tulear                              


                                    ✰✰✰✰✰✰✰

                                         

Paritvena kombinacija staršev (Nantes + Tenshi) sta manjše postave popolnoma belih staršev in prihajata z linije zdravih razstavno vzrejnih prednikov. Oba uvoz iz tujine. Redno sta cepljena, veterinarko pregledana, lepo vzdrževana. Imata obširen spekter Kliničnih opravljenih pregledov ter sta čista vseh nujnih in zaželjenih DNK testov. Njuna zunanja in vzrejna ocena je odlično in vzrejno dovoljenje veljavno. Imata popolno zobovje

                                                                                                                                                                     oče                                                               mati
Coton de Tulear mladički
                                        

                                                   ✰✰✰✰✰✰✰  
                 
                 

Coton de Tulear

Od mladičev se pričakuje visoka kakovost, čvrsto konstrukcijo telesa, bohotni kožušček in manjši tip telesa. Kar pa ne pomeni da vas mladiček te linije ne more razveseljevati zgolj kot domači ljubljenček.
V tem leglu se nadejamo tudi lepe samičke, ki bi jo lahko vključili v naš vzrejni program. 😍

Info na Mobi: 041 449  829 Dobrodošli, da nas kontaktirate 

Preko elektronske pošte žal ne posredujemo info


Coton de Tulear

Predvsem pa so za mladiče primerni lastniki, ljubitelje te pasme, ki si bodo malega cotonka najprej želeli, kot družinskega člana. Mu/ji nudili lepo kvalitetno življenje in mu/ji omogočili, da z njimi doživi lepo pasjo starost.

Coton de Tulear
 
Do prevzema bombaža, vas seznanimo o celotni negi, prehrani, bivališču, vzgoji… mladička tudi primerno njegovi starosti, socializiramo. Ko mladič zapušča svoj dom in odhaja v novega je že večkrat prijel sredstva proti notranjim zajedavcem bil čipiran in prijel prvo osnovno cepljenje. Cepiva, ki jih uporabljamo za cepljenje pasjih mladičkov so večinoma 7-valentna, se pravi zaščitijo pred petimi oziroma sedmimi najpogostejšimi in najnevarnejšimi boleznimi za pasjega mladička: kužni kašelj, hepatitis, pasja kuga, parvoviroza, parainfluenca ter leptospiroza in koronavirus. 

                                 
Coton de Tulear

In pa ta linija mladičev je namenjena vsem ljubiteljem pasme Coton de Tulear , ki cenijo vrhunsko selektivno vzrejo in se navdušujejo nad cotoni – vizualnega zgleda , malega medveda.

 

                                            💖💖💖💖💖💖💖

  

Smo vzreditelji, registrirani na Kinološki zvezi Slovenija KZS, kakor tudi na Mednarodni kinološki zvezi FCI Belgija, Evropa. Vzrejamo pasmo Coton de Tulear in smo člani kluba za pritlikave pasme SKPP, Slovenija.