coton de tulear, Coton de Tulear mladiči

Coton de Tulear, Psarna FIGARO & DINGO, Coton de Tulear, vzreditelji v Sloveniji,(K.K.P.S.S),mladički pasme Coton de Tulear, http://www.psarna-coton-de-tulear.si/

sobota, 20. oktober 2018


NOVI MLADIČKI
imamo novo lego mladičev z rodovnikom

pokukajte tudi na naš  Facebook

               

                      

                COTON DE TULEAR ..... mladički

                           skoteni: 14.9.2018 

                  Damon, Damingo, DuDu, Dekor in mala Didi 

 

Skoteno je leglo kakovostnih mladičev z rodovnikom, razstavno, vzrejnih linij visokega potenciala, kar pa ne pomeni, da vas mali Cotonek ne more razveseljevati zgolj, kot domači ljubljenček. Mladiči bodo primerni za nove domove oktobra oziroma dokler jih pasja mati sama ne odstavi.


Pasja starša prihajata z linije zdravih razstavno vzrejnih prednikov. Imata obširen spekter opravljenih pregledov DNK in Kliničnih testov. Njuna vzrejna ocena je odlično in vzrejno dovoljenje veljavno.


Morebitna možna rezervacija mladiča šele po vašem obisku v naši psarni Figaro & Dingo. Rezervacije - nakazila ne da bi vas osebno spoznali ne sprejemamo.


Dobrodošli, da nas kontaktirate!     mobi: 041 449 829                                                ✯✯✯✯✯

                                           
                             Paritvena kombinacija staršev


    Oče:  Nantes                              Mati:  Lizika
 

                       

            aktualno leglo ~ Leglo ¨D¨

             Mladički v mesecu dni starosti  

Mladički odraščajo v prave male korenjake in že počasi odkrivajo novi svet. 

                             Ko reče mala BIBI ¨no sedaj pa grem¨

Za mladičke Coton de Tulear naše vzreje so primerni odgovorni lastniki, ljubitelje te pasme, ki si bodo malega cotonka/ke želeli še vrsto let kot družinskega člana mu/ji nudili lepo kvalitetno življenje in mu/ji omogočili, da z njimi doživi lepo pasjo starost. Za odhod v novi dom bodo mladiči pripravljeni takoj ko jih pasja mati odstavila sama. 

                                          

 

In pa ta linija mladičev je namenjena vsem ljubiteljem pasme Coton de Tulear , ki cenijo vrhunsko selektivno vzrejo in se navdušujejo nad cotoni – vizualnega zgleda , malega medvedka.Cepiva, ki jih uporabljamo za cepljenje pasjih mladičkov so večinoma 7-valentna, se pravi zaščitijo pred petimi oziroma sedmimi najpogostejšimi in najnevarnejšimi boleznimi za pasjega mladička: kužni kašelj, hepatitis, pasja kuga, parvoviroza, parainfluenca ter leptospiroza in koronavirus. Mladiči naše vzreje so prodani po Sloveniji kakor tudi v tujini.

 

Do prevzema cotonka, vas seznanimo o celotni negi, prehrani, bivališču, vzgoji… mladička primerno njegovi starosti, socializiramo.
Novi lastnik s seboj odnese tudi dokumente in mladičev paket. V pomoč vam ostajamo ko mladič odrašča in ko mladič že odraste.

   

Smo vzreditelji, registrirani na Kinološki zvezi Slovenija (KZS), kakor tudi na Mednarodni kinološki zvezi (FCI) Belgija, Evropa. Vzrejamo pasmo Coton de Tulear in smo člani kluba za pritlikave pasme SKPP, Slovenija.